Vytvorili sme širokú škálu bytových klietok a voliér pre majiteľov operených domácich miláčikov. Pri vytváraní týchto klietok sa snažíme nastaviť čo najväčší komfort pre papagája aj jeho majiteľa. Na stavbu týchto klietok používame niekoľko typov hliníkových profilov a plastových spojok. Všetky klietky sú pokryté kvalitnou, značkovou sieťovinou Esafort, niektoré steny sú vyrobené z hliníkovej dosky s hrúbkou 2 mm, ktorá je vložená do drážky v profiu z našej ponuky.

Všetky naše klietky sú vybavené kŕmnymi pultmi, buď výsuvnými alebo otočnými. Každá klietka má výsuvnú zásuvku z nehrdzavejúcej ocele pre jednoduché čistenie, v prípade záujmu zákazníka je možné nad zásuvku pridať aj rošt. Kolesá sú namontované pod každou klietkou pre ľahkú manipuláciu v priestore. Dvere sú vybrané tak, aby vyhovovali papagájovi pri uvoľňovaní z klietky, ale aj majiteľovi pri čistení a výmene. Niektoré klietky menších rozmerov sa dodávajú ako celok, pretože bez problémov prechádzajú dverami a nie je potrebné ich demontovať. Väčšie typy klietok sú vyrobené z rámov, ktoré sú zostavené na tzv. podvozku so zásuvkami. Tieto klietky sa jednoducho zostavia pomocou niekoľkých skrutiek a potom sa podľa potreby demontujú.

Veríme, že každý z Vás si v našom sortimente nájde klietku, ktorá Vám bude vyhovovať, ale ak máte inú predstavu alebo potrebujete upraviť veľkosť, neváhajte nás kontaktovať, radi Vám vyrobíme akúkoľvek klietku na mieru podľa Vašich predstáv.