V našom e-shope nájdete široký sortiment prepravných klietok v niekoľkých veľkostiach pre rôzne druhy papagájov.

Väčšina prepraviek má veľké dvere a je určená pre vašich operených miláčikov, ktorí nemajú problém s umiestnením do takejto prepravnej klietky kvôli ich domestikácii a nie sú plachí.

Prepravky sú vždy navrhnuté tak, aby v nich papagáj nebol stiesnený, ale aj tak, aby nemal toľko priestoru na pohyb v ňom počas cesty, ide o to, že papagáj sedí na bidle a počas prepravy je čo najpokojnejší a najbezpečnejší.

Naše prepravky sú ideálne na prepravu papagája na chatu, k veterinárovi, počas cesty na dovolenku, kde ho potom umiestnia do väčšej klietky počas dovolenky, alebo len tak z domu do vonkajšej voliéry.

Nájdete tu aj prepravky horizontálneho typu, ktoré už možno používať nielen pre krotké papagáje, ale chovatelia ich môžu využiť aj ako prepravné klietky na burzy, výstavy a podobne.

Všetky prepravky sú vyrobené z hliníkovej konštrukcie, hliníkových dosiek a buď sieťovaných alebo pozinkovaných sít 30 x 30 x 3 mm pre väčšie druhy papagájov.

Dvere sa zatvárajú otočením a každá prepravka má potom poistnú skrutku, ktorá po zaskrutkovaní úplne zabráni otvoreniu prepravky aj po otočení tak, aby sa dvere mohli otvoriť, čím sa zabráni akémukoľvek zasunutiu, ktoré by mohlo náhodne spôsobiť otvorenie dverí atď.

Vďaka týmto veľmi odolným a úplne umývateľným materiálom je čistenie a dezinfekcia všetkých prepraviek veľmi pohodlná. Údržba je veľmi jednoduchá a po vyčistení je prepravka vždy ako nová. Životnosť materiálov je veľmi dlhá a ich vzhľad je nemenný.

Veríme, že každý z vás si vyberie prepravku, ktorá mu bude plne vyhovovať.